Biab / NN treatment

Biab is een flexibele bouwgel waarin de primer al is verwerkt.

Het is een zeer handig product voor alle nagelbijters of mensen met een iets bredere nagelplaat. Aangezien het product self pinchend is gaat de nagel na enkele behandelingen een mooie C curve aanmaken en dus ook een mooiere vorm aannemen. Net doordat dit een flexibele gel is, die de nagels nog verzorgd is er geen sprake van schade aan de nagels, niet tijdens je de behandeling doet en niet achteraf.

Wat je wel niet kan voorkomen is dat de nagel na het stoppen met de behandeling terug de vorm aanneemt die hij voor de biab behandelingen al aannam. Zoals bij alle andere nagel behandelingen worden de nagels eerst voorbereid door ze mooi in vorm te zetten, de velletjes en dode huid rond de nagelriemen weg te knippen en de nagel vervolgens een beetje op te ruwen.

Je kan met dit product de nagel verlengen, maar enkel net tot boven je vingertopje. Je kan met dit product de mooiste / beste resultaten bekomen!! 

boek nu BIAB/NN! €55,00 boek nu BIAB french! €69,00
Book an appointment with Mio Care using Setmore
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.