HIFU

Wat is HIFU?
HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, een niet-chirurgische facelift. Een niet-chirurgische facelift is een combinatie van niet-invasieve of minimaal invasieve huid verjongende behandelingen bedoeld om de ouder wordende en beschadigde huid op te frissen.

De HIFU Behandeling is een facelift op basis van geluidsgolven waar dus geen scalpel bij komt kijken en geen scalpel bij komt kijken en geen herstelperiode nodig is. Door de geluidsgolven komt er energie vrij die de onderhuidse temperatuur doet stijgen tot 60°. Hierdoor zal er een herstelproces in gang treden waarbij de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Doordat er meer collageen wordt aangemaakt, zal je huid steviger en strakker worden.

De HIFU behandeling claimt hiermee de eigen reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften. Het proces van collageen vorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, waarbij de huid langzaamaan steviger wordt. De behandeling kan de hals, het gezicht, en de decolleté aanpakken.

BOEK NU! Gelaat €250,00 BOEK NU! Ogen €200,00 BOEK NU! HALS €150,00 BOEK NU! Gelaat + Ogen €450,00 BOEK NU! Gelaat + Ogen + Hals €600,00
Book an appointment with Mio Care using Setmore
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.