Rimpelopvullers

Met onze opvuller spuiten we niet alleen je rimpels op, we creëren ook volume om zo je contouren te verfraaien. We maken hierbij enkel gebruik van hyaluronzuur: een tijdelijke rimpelvuller, gebaseerd op lichaamseigen stoffen.

  • Full Face behandeling: Met behulp van volumevulling gaan we het vetverlies in je gezicht tegen. Door het liftend effect zijn je gezichtskenmerken zoals je kaak of wangen scherper afgelijnd en geniet je van een jeugdigere blik.
  • Neus & lippenplooi: Door het wegzakken van het vetweefsel, vanuit de wangen naar de neus toe, ontstaat de zogenaamde “nasolabiale plooi”. Deze verbeteren we door volume toe te dienen ter hoogte van je jukbeenderen.
  • Wangen & jukbeenderen: Met behulp van hyaluronzuur transformeren we je ingevallen wangen en jukbeenderen.
  • Lippen: Bij het verouderingsproces verliezen je lippen hun volume, waardoor ze minder vol zijn en er verticale lijntjes tussen de bovenlip en de neus ontstaan. Met behulp van hyaluronzuur wordt de lipcontour prominenter en krijgen je lippen meer volume.
  • Mondhoeken: Treedt er volumeverlies op ter hoogte van je mondhoeken, dan zakken ze en ontstaat er een trieste blik. Een behandeling van je mondhoeken brengt de oplossing.
  • Traangootjes: Het tranendal, de zone onder de onderste oogleden, geeft vaak een vermoeide blik. Met de injectie van hyaluronzuur in deze groef wordt dit vrij eenvoudig voor langere tijd verholpen.
  • Handen en decolleté: Zowel je handen als je decolleté worden dagelijks blootgesteld aan weer en wind, met als gevolg dat beide zones snel verouderen. Op de decolleté ontstaan rimpels en de huid van de handen wordt dunner en droger, waardoor pezen en aders zichtbaar worden. Met behulp van een non crosslinked hyaluronzuur verbeteren we hier de huidkwaliteit van binnenuit. Je huid wordt steviger van structuur en rimpels en lijnen vervagen.

BOEK NU!

Hyaluronzuur:

Radiesse:

Profhilo:

Book an appointment with Mio Care using Setmore
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.